Persoonlijkheid Profiel - Veronica van der Kamp

Ze is een professional aan de kern. Een liefhebber van handelen en die vermoedelijk aan haar is zo leuk interview als ze besluiten op het podium of op de productie als onze Editor-in-Chief, Elvis Iruh ontdekt tijdens deze chat met haar na een optreden in Amsterdam.

Veronica van de Kamp is de uitvoerend producent van Stichting GAM, een drama productie groep die zeer populair is binnen de Afrikaanse gemeenschap in het bijzonder in Amsterdam.

Veronica van de Kamp is getrouwd met A.A.C. van de Kamp. Ze is een moeder van vier. Drie jongens en een meisje. Een professionele stenograaf secretaris, geboren in Ghana.

Acteren is een hobby weer thuis in Ghana toen ze begon met acteren op televisie Ghana. Ze besloot om haar handelen vervoerder naar een professioneel niveau toen ze naar Nederland gekomen in het jaar 1992. Dit is toen ze besloten om de film vorm en theatergroep Stichting Ghana Aghoro mma (GAM). GAM is zeer dankbaar voor u allen.

Als laatste, maar niet in het minst aan de leden van de GAM voor hun verplichtingen op deze groep hebben ze allemaal geweldig geweest. Ik bid dat de Almachtige God, zegen hen en voor hen voorzien in al hun behoeften in het komende jaar en natuurlijk mijn familie, mijn man en kinderen die hebben opgeofferd hun meest bijzondere kwaliteit van zijn tijd met hen om te gaan voor repetities per week . Ik ben erg dankbaar om zo'n familie en inzicht groep mensen om mee te werken hebben.

Ten slotte, om onze talrijke fans, het is uw antwoord dat echt stimuleert ons om door te gaan met onze producties in zeer moeilijke omstandigheden vele malen. We zijn zo blij dat je waarderen ons werk in de gemeenschap. God zegene u allen.